Renovacija kupaonice i podno grijanje

Renovacija kupaonice i podno grijanje

Renovacija kupaonice i podno grijanje

Danas je podno grijanje gotovo neophodno pri renoviranju kupaonice. U vaš dom unosi toplinu i ugodan osjećaj toplog poda. U novogradnjama se uglavnom odlučuju za podno grijanje kako u kupaonici tako i cijelom površinom stana. U novogradnjama, gdje visina i vrsta poda nisu ograničeni, prikladno je klasično vodeno centralno grijanje. Inače se odlučujemo za električno podno grijanje.

Renovacija kupaonice i podno grijanje – centralno grijanje

Danas je podno grijanje gotovo neophodno pri renoviranju kupaonice. U vaš dom unosi toplinu i ugodan osjećaj toplog poda. U novogradnjama se uglavnom odlučuju za podno grijanje kako u kupaonici tako i cijelom površinom stana. U novogradnjama, gdje visina i vrsta poda nisu ograničeni, prikladno je klasično vodeno centralno grijanje.

Adaptacija kupaonice i električno podno grijanje

Električno podno grijanje idealno je za renovacije i adaptacije kupaonica gdje je visina poda ograničena. Električno podno grijanje idealno je i cijenom vrlo pristupačno rješenje za opremanje kupaonice podnim grijanjem.

Grijaće mreže dostupne su u svim mogućim dimenzijama, pa će zasigurno odgovarati vašoj kupaonici. U kupaonicu postavite termostat za regulaciju kojim ćete regulirati temperaturu u prostoriji kao i temperaturu poda. Podno grijanje poslužit će vam i u prijelaznim razdobljima da zagrijete kupaonicu kad god poželite.

renovacija-kupaonice-i-podno-grijanje

Električno podno grijanje nudi mnoge prednosti pri renoviranju kupaonice;

  • Podno grijanje vrlo je pristupačno za ono što dobijete.
  • Jednostavna montaža podnog grijanja gotovo bez dodatnih troškova.
  • Brz odaziv – zagrijava se za samo nekoliko minuta (ovisno o keramici i podu).
  • Kompleti za podno prilagođenih dimenzija – prikladni za svaki prostor.
  • Termostat za podno grijanje kontrolira temperaturu prostorije i poda.
  • Postavke grijanja možete prilagoditi prema danu, satu, vikendu ili tjednu. Digitalni termostat za električno podno grijanje omogućuje vam sve to.

Mislimo da pitanje nije treba li se odlučiti za podno grijanje u kupaonici ili ne, već koje podno grijanje odabrati – električno ili klasično. Kad su adaptacije u pitanju, uglavnom nemamo izbora, pa možemo iskoristiti opciju električnog podnog grijanja koje je povoljno i jednostavno, a u dom će unijeti udobnost i toplinu. S obzirom na cijenu i ono što ćete time dobiti, sigurno nećete požaliti!

Ponuba grelnih mrež, kompletov in termostatov

Kompleti termostat in grelna mreža

kompleti

Vse,kar potrebujete za električno talno gretje. Komplet set v izbrani dimenziji z vključenim termostatom in talnim senzorjem

grelna mreža za talno ogrevanje

Grelne mreže

Potrebujete samo grelno mrežo brez termostata? Na voljo so vam od 0,5m 15m. Lahko pa kombinirate tudi več mrež.

Termostat za talno gretje - ogrevanje-digitalni

termostati

Izberite termostat za talno gretje - analogni, digitalni ali wifi za upravljanje na daljavo. Različne možnosti odvisne od izbire seta.

električno podno grijanje grijače mreže termostat za podno grijanje grijači film za infracrveno podno grijanje

Zanimljivi linkovi - podno grijanje

Recommended Posts
0
cijena-i-troskovi za električno podno grijanje